Lohans mor vurderer søksmål mot «Glee»

(18.11.2010, sist oppdatert 18.11.2010)

Den mye omtalte skuespilleren Lindsay Lohan har en opprørt mor for tiden.

Denne gangen dreier det seg om TV-serien «Glee», som i et nytt avsnitt fikk besøk av skuespilleren Gwyneth Paltrow. Hun spiller lærervikar i spansk og gir elevene i oppgave å praktisere spansk ved å prate om kjente artister. Paltrows karakter sier blant annet: «Lindsay Lohan er helt gal, eller hva? Gjenta etter meg, gjenta etter meg med mer energi! Kom igjen».

 

Dina Lohan synes det hele er smakløst og truer nå med å gå til rettslige skritt: - Advokatene våre har sendt et brev til «Glee» ettersom programmet peker ut og gjør narr av en skuespiller som jobber veldig hardt med å bli frisk, sier hun til Gossipcop.com.

 

Lindsay Lohan befinner seg for tiden på Betty Ford-klinikken i California, hvor hun får hjelp med rusproblemer. Hun har en turbulent tid bak seg, blant annet måtte hun sone noen dager bak lås og slå på grunn av en gammel promilledom og brudd på vilkårene for en vilkårlig dom.

 

Det er ikke lenge siden Dina Lohan i et talkshow omsider innrømmet at datteren har rusproblemer. Tidligere har hun alltid avdramatisert Lindsays mange turer til rehab - og problemer med lovens lange arm.

 

Lindsay Lohan slipper ut fra Betty Ford-klinikken 3. januar 2011.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no