Gwyneth økte vekten for «Country Strong»

(11.11.2010, sist oppdatert 11.11.2010)

Det var hardt for Gwyneth Paltrows personlige trener å bivåne at klienten hennes la på seg 10 kilo for å spille alkoholisert countrystjerne.

- De ville at hun skulle spise masse fritert kylling. Det var frustrerende for meg, men de ville at hun skulle veie mer, sier trener Tracy Anderson til People.

 

Filmen «Country Strong» har ordinær premiere i USA i januar, men hadde førpremiere i Nashville mandag - i forbindelse med Country Music Awards-prisutdelingen i går.

 

Der spiller Gwyneth Paltrow hovedrollen som den falmende, alkoholiserte countrystjernen Kelly Canter, som øyner et comeback når hun møter en ung, lovende låtskriver spilt av Garrett Hedlund. I filmen synger hun også.

 

Likevel var det en utfordring for Gwyneth da hun livedebuterte på den store Bridgestone-arenaen i Nashville med tittellåten fra filmen, mens hun akkompagnerte seg selv på akustisk gitar og fikk hjelp fra Vince Gill.

 

Men om Paltrow var nervøs, var det ifølge People ikke mye å merke. Hun fleipet med det selv før direktesendingen, og sa: - Jeg gikk til en flott bar over gaten her og hadde en Guinness. Jeg føler meg bra.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no