Disneystjerne anklages for kokainbruk

(11.11.2010, sist oppdatert 11.11.2010)

Demi Lovatos image har fått en kraftig ripe i lakken.

18-åringen sjekket nylig inn på rehab, angivelig på grunn av «psykologiske og følelsesmessige vanskeligheter». Men nå hevder flere kilder at det nok heller skyldes fyll og narkotika.

 

Brain Payne, en collegestudent som var på fest med Lovato i desember i fjor, fortalte lifeandstylemag.com at han så stjernen sniffe kokain. - Hun sniffet linje etter linje som om hun aldri skulle gjort annet, og hun var bare 17 år på det tidspunktet, fortalte sladrehanken.

 

I tillegg til ryktene om kokainbruk, beskyldes også unge Lovato for å drikke mer enn hun burde. - Demi har vært mye på fylla i det siste. Hun drikker gjerne sprit rett fra flaska, fortalte en annen kilde.

 

Årsaken til den utagerende oppførselen skal være kjærlighetssorg. Demi Lovato var tidligere sammen med Disneystjernen Joe Jonas, og skal ha hatt problemer med å takle bruddet. Hun var på turné med ham og resten av The Jonas Brothers da hun ble lagt inn.

 

En talsperson for 18-åringen benekter ifølge Contactmusic.com alle anklagene, og fastslår at Demi Lovato «ikke behandles for narkotika- eller alkoholproblemer» men at det dreier seg om hjelp for «følelsesmessige og psykologiske vanskeligheter som hun har slitt med hele livet».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no