Eminem skriver låtene sine på do

(10.11.2010, sist oppdatert 10.11.2010)

Rapstjernen mener toalettet er det beste stedet for å få kreativt utløp.

I et nytt intervju med Rolling Stone forteller Eminem om hvordan han jobber. Ordsmeden avslører at han fortrekker å tenke ut sine berømte rim når han sitter på do.

 

- Jeg tror de fleste av oss har den mest givende tankevirksomheten når vi er på dass. Hva annet skal vi gjøre der inne, bortsett fra å tenke? spør han retorisk.

 

I tillegg til å lette på sløret når det gjelder arbeidsmetoder, forteller Eminem også at han har vært rusfri i to og et halvt år, og at Elton John er en av hans viktigste støttespillere:

 

- Han ringer meg en gang i uka for å sjekke at jeg holder meg på den smale sti. Han var faktisk en av de første jeg ringte da jeg bestemte meg for å bli rusfri.

 

Elton John har også åpnet øynene til rapperen for Guds frie natur, og Eminem elsker nå å oppholde seg utendørs. Rapperen kunne også fortelle Rolling Stone at han slår i hjel mye tid ved å spille gammeldagse arkadespill, som «Frogger», «Space Invaders» og «Donkey Kong».

 

Han ble besatt av slike spill etter å ha sett kultdokumentaren «The King of Kong», og håper en vakker dag å få nok poeng til å slå verdensrekorden.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no