Keith Richards ute med datteren Dandelion

(04.11.2010, sist oppdatert 04.11.2010)

For første gang har Keith Richards blitt fotografert offentlig med sitt godt voksne kjærlighetsbarn, datteren Dandelion (38).

Også helbroren Marlon (41) var til stede under middagen på Ivy Club i Soho i London tidligere denne uken. Moren deres er Anita Pallenberg, og barna ble født midt i den villeste partytiden til Rolling Stones.

 

Derfor trodde Richards lenge at det var Mick Jagger som var faren til Dandelion, mens han selv hadde vært for neddopet av heroin til å merke noe, . Det resulterende uvennskapet skal ha vart i årevis.

 

Også Pallenberg skal ha brukt heroin på den tiden hun ble gravid og hang med bandet rundt på turneene deres. Ifølge Richards nye selvbiografi «Life» skal hun flere ganger ha spurt hans assistent om å få time til abort i England. Men hun satte seg aldri på flyet fra Frankrike, der rockerne bodde på den tiden.

 

Siden Pallenbergs misbruk fortsatte, vokste Dandelion opp hos moren til Keith Richards. I dag bor Dandelion Angela Richards på en stor eiendom i samme nabolag som både Anita Pallenberg og Keith Richards.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no