Campbells ferieplaner

(26.10.2010, sist oppdatert 26.10.2010)

Modellen Naomi Campbell sier hun er fascinert av hvordan livet hennes har blitt - og at hun har lært seg å feriere ofte.

- Det er viktig å velge en vei i livet og jeg kan ikke klage over mitt valg. Det har vært fascinerende. Jeg har lært at jeg trenger en pause hver sjette uke. Når jeg arbeider for mye mister jeg kontrollen. Nå vet jeg at det er bedre å forsvinne en stund på det rette tidspunktet, sier hun.

 

40-åringen bedyrer også at hun ikke er noen diva, slik mange vil ha det til.

 

- Det er bare en merkelapp. Jeg har aldri villet ha den. Når jeg hører ordet «diva» tenker jeg på Donna Summer, opera, flotte stemmer, store talenter, kvinnelige Pavarottier, men ikke meg selv, sier hun til den tyske avisa Welt am Sonntag.

 

Naomi bor for tiden i Russland med sin kjæreste Vladimir Doronin, men sier hun ikke savner London siden hun alltid har med seg sitt favorittsjal for å holde hjemlengselen unna.

 

- Jeg kan føle meg hjemme der jeg er. Røttene mine er i London, familien min bor der og det er bare en tre timers flytur unna. Men i Moskva er det ingen som bryr seg om hvor jeg er, eller hva jeg gjør. Det er vidunderlige museer, gallerier og så mye å se på. Jeg har alltid med meg krystaller, en bibel og et sjal. Så lenge jeg har det sjalet i hendene, kan jeg sove hvor som helst, sier hun.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no