Blakk Rod adopterte bort datter

(22.10.2010, sist oppdatert 22.10.2010)

Rod Stewart har snakket mer om hvorfor han var så ivrig etter å adoptere bort sitt første barn: - Jeg var helt blakk, fortalte han torsdag på et talkshow.

Den aldrende rockeren var 17-18 år gammel da hans førstefødte ble bortadoptert. I dag er Sarah Streeter rundt 46 år, skriver People.

 

Stewart har de senere år begynt å snakke mer om datteren. De har hatt sporadisk kontakt siden Streeter på 80-tallet oppdaget hvem faren var, men det er først etter at adoptivforeldrene hennes døde at rockeren har brakt henne mer inn i familiekretsen.

 

- Etter at hennes mor og far døde, har vi forsøkt å treffes og komme hverandre nærmere, og det går ganske bra, sa Stewart tidligere i høst til Daily Mail.

 

Rod Stewart venter nå sitt åttende barn, som blir nummer to med hans nåværende kone Penny Lancaster. Han har dessuten fem barn fra tidligere forhold, inklusive Sarah.

 

Det går ikke like bra med alle: Sønnen Sean (20), tidligere kjent som deltaker i «Celebrity Rehab», ble torsdag arrestert i Los Angeles etter at trafikkpolitiet oppdaget at han kjørte uten gyldig førerkort.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no