Mark Wahlberg i nye «The Crow?»

(22.10.2010, sist oppdatert 22.10.2010)

Flere amerikanske nettsteder melder at Mark Wahlberg har fått tilbud om å spille hovedrollen i nyversjonen av kultfilmen «The Crow».

Blant annet skriver MTV og CNN på sine nettsider om ryktene som nå flyr om at Mark Wahlberg er ønsket velkommende i kommende «The Crow».

 

Nye «The Crow» baserer seg på kultfilmen fra 1994, som hadde Brandon Lee i hovedrollen. Filmen tok utgangspunkt i James O?Barrs sin tegneserie med samme navn.

 

Brandon Lee var sønn av den legendariske kampsportskuespilleren Bruce Lee. Han spilte i flere filmer og TV-serier, men først med «The Crow» - og rollen som Eric Draven - ble hans navn internasjonalt kjent.

 

Tragedien var et faktum da han døde under innspillingen grunnet et uhell med et skytevåpen. Men «The Crow» var på det tidspunktet nesten ferdig innspilt - og ble ferdigstilt.

 

I arbeidet med den nye filmen skal blant andre Nick Cave være involvert i manusarbeidet sammen med Stephen Norrington. Sistnevnte knyttes også til prosjektet som regissør.

 

Ifølge MTV skal den nye filmen spilles inn i Mexico, samt i en urban setting i Detroit eller Pittsburgh. Så gjenstår det å se om det virkelig blir Mark Wahlberg vi får se i den mørke hovedrollen.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no