Katy Perry gifter seg med nesering

(21.10.2010, sist oppdatert 21.10.2010)

Når hun lørdag gifter seg med Russell Brand i Jaipur i India tar California-popstjernen Katy Perry den helt ut - og ifører seg en tradisjonell, indisk nesering med lenke.

Da hun ankom flyplassen i India onsdag, var det hele allerede på plass. Hun prøvde å skjule den da hun oppdaget fotografene - og tredde kåpen sin over hodet, mens Brand måtte leie henne rundt. Men noen fotografer rakk likevel et .

 

Daily Mail skriver at hun fikk utført nesepiercingen i London, før hun og Brand satte seg på flyet. Lenken, som går fra neseringen og festes i håret over det ene øret, er kjent som en nath og brukes bryllupsdagen igjennom - til brudgommen fjerner den på bryllupsnatten som et symbol på at brudens jomfrudager er over.

 

Bryllupet blir angivelig en tradisjonell indisk feiring med en rekke hinduelementer, der Katy Perry vil dekorere hendene med hennatatoveringer og Russell Brand ankomme feiringen på en hvit hest.

 

Men partymusikken blir ved P. Diddy, skriver avisen. Det er forventet 85 gjester til seremonien, der Katys forlover er Rihanna. Seremonien foregår antagelig i luksuriøse Taj Rambagh Palace i Jaipur, selv om det skal være snakk om fem ulike tilstelninger - inklusive en utendørs i en by i Rajastan-ørkenen.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no