- Cox og Arquette var profesjonelle

(19.10.2010, sist oppdatert 19.10.2010)

Nylig kom nyheten om at Hollywoodparet Courteney Cox og David Arquette går fra hverandre.

Men under innspillingen av sin felles film «Skrik 4» skal paret ha holdt problemene sine for seg selv, sier regissør Wes Craven. Craven sier ifølge E! Online at paret gjorde en utrolig god jobb med å holde fasaden på jobb.

 

- Vi hadde ingen idé om hva som foregikk, sier Craven - og beskriver hele innspillingen, der han gjenforente gjengen fra tidligere «Skrik»-filmer, som en stor «kjærlighetsfest».

 

Cox og Arquette møttes for første gang, og falt for hverandre, under innspillingen av det første kapitlet i filmserien. «Skrik 4» ble innspilt over seks måneder i Michigan - men Cox skal bare ha vært på settet i tre uker av denne perioden.

 

- Det er utrolig trist, sier Craven videre om at paret nå splitter opp. Han legger til: - Jeg gråt en skvett da jeg hørte det. Det er en knusende ting de opplever, og det går alltid innpå meg når det skjer med noen du elsker. Jeg ønsker dem begge det beste videre i livene, sier han.

 

Courteney Cox (46) og David Arquette (39) møttes i 1996 og giftet seg tre år senere. De har den seks år gamle datteren Coco sammen.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no