Timberlake: - Jeg er folkesky

(07.10.2010, sist oppdatert 07.10.2010)

Artisten og skuespilleren Justin Timberlake har hatt en utrolig karriere - men hevder han egentlig er svært sjenert og nesten folkesky.

Sangeren sier at han i skoletiden hadde problemer med å passe inn fordi han ikke var interessert i sport. - Jeg er faktisk ganske sky og foretrekker å være alene. Jeg er heller ikke særlig pratsom, sier stjernen - som er kjent for å ikke verdsette pressen i særlig grad.

 

Han legger til: - Jeg har alltid vært ganske reservert. I hjembyen min var du bare verdt noe dersom du spilte fotball. Men jeg var kun interessert i musikk og var en typisk outsider. De andre syntes ikke jeg var kul.

 

Justin Timberlake har siden gått hen og blitt en av verdens største popstjerner. Han har hatt profilerte forhold til stjerner som Britney Spears, Cameron Diaz - og nå sist: skuespilleren Jessica Biel.

 

Men han sier at det ikke først og fremst er utseendet som fanger hans oppmerksomhet når det gjelder kvinner. Til magasinet IN sier han: - Utseendet kommer på andreplass. Det jeg virkelig faller for hos ei jente, er når hun har den rette innstillingen til livet. Jeg må føle meg komfortabel sammen med henne, og føle at jeg kan stole på henne.

 

29-åringen fortsetter med å si at han har opplevd hjertesorg:- Jeg har ikke alltid vært heldig. Men det er normalt. Og når du elsker noen, må du også være forberedt på smerte.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no