Williams vil ta solopause

(07.10.2010, sist oppdatert 07.10.2010)

Den britiske artisten Robbie Williams synes det kan være greit å satse på Take That en stund framover - og planlegger en pause i solokarrieren.

Etter den lykkelige gjenforeningen med sitt gamle boyband Take That, har Williams ingen umiddelbare planer om å jobbe med solomateriale.

 

Gjenforeningen fant sted 15. juli - og hans gamle kumpaner, Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange og Howard Donald, synes alle det er fint at Williams er på plass igjen.

 

Til det tyske magasinet Zeit, sier Williams: - Akkurat nå føler jeg ikke for å gå i studio for å fortsette med solokarrieren.

 

Ved siden av å konsentrere seg om Take That, kan det nok hende at Williams også planlegger familieforøkelse med sin nye kone, den amerikanske skuespilleren Ayda Field. 36 år gamle Williams sier: - Ayda ønsker det virkelig, og jeg vil gjøre alt for at hun skal være lykkelig.

 

Han ønsker likevel også å bevare barnet i seg, og sier: - Jeg vet at å være voksen betyr å ta ansvar for livet sitt og bli en del av samfunnet. Men man må passe seg så man ikke mister for mye moro og frihet. Men emosjonelt kan jeg nok godt bli litt mer voksen, sier han.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no