Winehouse er glad i barn

(05.10.2010, sist oppdatert 05.10.2010)

Amy Winehouse sier hun foreløpig ikke er helt klar for egne barn - men at hun nyter å være «morotante».

27-årige Winehouse sier i et intervju med det britiske magasinet Glamour at hun så smått har begynt å tenke på å få egne barn.

 

- Jeg er i den alderen hvor man begynner å tenke på det. Ikke helt seriøst, men det er klart at man tenker på det å få egne barn. Men jeg har ikke tenkt å bli gravid de neste ni månedene!

 

Men artisten bedyrer at hun koser seg masse med sine gudbarn og barn av slektninger, og at hun oppsøker dem når hun begynner å kjenne på savnet etter egne barn.

 

- Jeg var nylig på «Toy Story 3» med min gudsønn Theo, som er fem. Det var så moro! Så akkurat nå nøyer jeg meg med å være gudmor og en morsom tante.

 

For tiden blir Winehouse linket til regissøren Reg Traviss - men det ryktes også at det er problemer i forholdet. Visst nok skal han ha beholdt kontakten med en ekskjæreste, noe som ikke faller i god jord hos Winehouse.

 

En venn uttalte nylig ifølge The Sun: - Hun vil bare ha en helt normal fyr å slå seg til ro med - og få en baby med. Hun ville faktisk like å treffe en fyr som ikke var så kjent. Hun er lei av å være alene og vil bare ha en som er snill og morsom.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no