Timberlake er nøye med rollevalgene

(30.09.2010, sist oppdatert 30.09.2010)

Justin Timberlake er selektiv når han velger filmroller.

I et intervju med magasinet Parade sier han at har er opptatt av å arbeide sammen med de beste filmskaperne i bransjen, og at han derfor er svært nøye når det kommer til skuespillertilbud.

 

- Jeg har alltid beundret skuespillerfaget og det er ingen hemmelighet at jeg ble trent opp som veldig liten til å være med i TV-show i regi av Mickey Mouse Club - sammen med andre ekstremt talentfulle skuespillere og sangere, sier han.

 

- På toppen av alt er jeg også svært opptatt av oppfatningen av meg som utøver. Jeg tror det er derfor jeg har tatt de valgene jeg har tatt. Det er nok grunnen til at jeg har valgt å spille i «små» filmer. Jeg mente jeg heller burde oppleve en skapende prosess med folk som er virkelig respektert og beundret, enn å velge karakterer som jeg virkelig kunne dykke inn i. Jeg har ikke gått etter penger heller. Jeg er ikke interessert i det.

 

Timberlake sier videre at han virkelig har satt pris på å arbeide sammen med regissør David Fincher og skuespilleren Jesse Eisenberg i den kommende filmen «The Social Network», som får norgespremiere 22. oktober.

 

- Å få en slik erfaring, å jobbe med skuespillere som jeg beundrer og respekterer, samt en av mine favorittregissører gjennom tidene, er en erfaring som gjør meg veldig ydmyk. Det er noe jeg alltid har drømt om.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no