Jamie Oliver skjeller ut kjendisbarn

(29.09.2010, sist oppdatert 29.09.2010)

Firebarnsfaren og kjendiskokken Jamie Oliver fastslår at de fleste barn av kjendiser er «små drittunger».

Det eneste unntaket han kommer på, er Stella McCartney - som har etablert sin egen karriere uavhengig av pappa Paul. Ellers mener han kjendisbarna stort sett ikke lykkes i livet.

 

Årsaken til frontalangrepet på kjendisenes avkom er at Oliver overfor bladet Hello! forsøkte å beskrive hvorfor hans egne barn muligens er uheldige som har ham som far.

 

- Jeg tror barna mine alltid kommer til å ha merkelappen «Jamies barn», så de må lære å jobbe hardere enn alle andre. De vil ikke klare å være anonyme, de kommer alltid til å bli bedømt. Jeg tror barna mine er veldig heldige, bortsett fra at de har meg som far. Det er ikke så bra, sier Jamie Oliver ærlig.

 

Han og kjæresten Jools (35) har barna Poppy Honey (8), Daisy Boo (7), Blossom Rainbow på 17 måneder og den nyfødte sønnen Buddy Bear.

 

For tiden forbereder han sin nye matserien,? Jamie?s 30 Minute Meals?, som har premiere 11. oktober på Channel Four i Storbritannia. Det er også klart at det blir en ny runde med «Food Revolution»-serien, og Oliver drar også i gang en hurtigmatrestaurant i Los Angeles.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no