- Lohan skal tilbake til rehab

(27.09.2010, sist oppdatert 27.09.2010)

Problemforfulgte Lindsay Lohan slapp fengsel - men skal nå være innstilt på å snarlig returnere til rusbehandling. Men søndag tok hun seg tid til å besøke noen som er dårligere stilt enn henne selv.

Sammen med venner, søsteren og moren, brukte skuespilleren store deler av søndagen til å besøke et senter for hjemløse tenåringer.

 

Ifølge en kilde er manageren hennes Lou Taylor støttespiller for senteret - og det skal være han som oppmuntret den problemforfulgte skuespilleren til å avlegge stedet en visitt. Lohan brukte tiden på å signere autografer og hun hadde også med seg små gaver.

 

«For et fint sted The Dream Center er ... hadde en fin stund her i dag, det er så viktig å bidra med noe. Jeg føler meg velsignet», tvitret Lohan senere.

 

En kilde sier Lohan har lovet å følge opp med nye besøk, melder E! Online. Men først har hun sine egne private problemer som skal ordnes opp i. Fredag slapp hun ut av fengselet mot kausjon bare 15 timer etter at hun på nytt var blitt fengslet for narkotikabruk. Lohan ble først nektet kausjon, men dette ble senere omgjort. Kausjonen ble satt til 300.000 dollar, snaut 1,8 millioner kroner.

 

Lohan må tilbake i retten 22. oktober. Da skal det avgjøres om hun har brutt med vilkårene for løslatelsen etter dommen i juni. Hun må dessuten bære et spesielt armbånd som måler alkoholinnhold i blodet.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no