Snakket om fru Penelope - så vidt det var

(20.09.2010, sist oppdatert 20.09.2010)

Det eneste pressen ville snakke med Javier Bardem om på pressekonferansen for «Spis, elsk, lev» - der han spiller mot Julia Roberts - var barnet han venter med Penélope Cruz.

- Det er sant. Jeg er svært lykkelig, var det Bardem (41) prøvde å begrense seg til - i tråd med parets tradisjon med å holde tyst om privatlivet, også nå når Cruz er fire og en halv måned på vei.

 

- Ikke få meg til å si noe mer, bad Bardem, som giftet seg med Cruz i juli.

 

Men det hjalp ikke, så dermed fikk verdenspressen vite at paret ikke har funnet noe navn enda, og at den spanske skuespilleren og førstegangsfaren heller ikke har noen anelse om hvordan det blir å ha familie og gjøre karriere samtidig.

 

- Det finner jeg nok snart ut, sa han tørt, og kan sikkert få noen gode råd av medspiller og trebarnsmor Julia Roberts.

 

Men sluttspørsmålet var han noe mer snakkesalig om: Da spurte nemlig en av journalistene om hvordan det føltes å være et sexsymbol. Javier Bardem, som vant en Oscar for sin usedvanlig vemmelig skurkerolle i «No Country For Old Men», svarte: - Er jeg et sexsymbol? Nå fleiper du.

 

I «Spis, elsk, lev» spiller Javier Bardem rollen som Felipe, mannen som tar Roberts? rollekarakter med storm med all sin romantikk og sine følelser.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no