Kelis trives som alenemor

(16.09.2010, sist oppdatert 16.09.2010)

Den amerikanske sangeren Kelis trives som alenemor fordi hun slipper og ha en partner å forholde seg til når det gjelder oppdragelsen.

Hun er mor for sin 13 måneder gamle sønn Knight som hun fikk med eksmannen Nas. Og nå forteller hun at hun ikke kan fordra at folk synes synd på henne fordi hun er skilt.

 

- Det er tøft å være en arbeidende enslig mor, men på den andre siden så er det flott også. Du behøver bare å ta hensyn til deg selv. Det er bare deg og dine synspunkter, sier hun.

 

Kelis bitre skilsmisse var endelig i mai etter måneder med juridisk dragkamp om den økonomiske fordelingen.

 

Men til tross for problemene, sier den 31 år gamle artisten at hun ikke vil hindre rapperen i å treffe sin sønn og være en del av livet hans.

 

- Det betyr ikke at det ikke er rom for noen andre å engasjere seg, men for tiden tar jeg meg av Knight slik jeg finner det best. Han er en flott unge, sier hun til den britiske avisa The Guardian.

 

- Kelis, som tok en pause fra musikken i fire år før hun ga ut sitt comebackalbum «Flesh Tone» i år, hevder også at hun først skjønte at hun ikke hadde noe ønske om å bli berømt etter at hun hadde sin første suksess.

 

- Det er drepende. Jeg fant ut sent i min karriere at jeg ikke ville bli kjent. Jeg begynte da jeg var 17 og jeg ønsket å opptre på Broadway. Det var det som skjedde først. Jeg hadde ingen aning om at jeg, elleve år senere, skulle snakke om en lang karriere.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no