- Jolie får mye hjelp med barna

(06.09.2010, sist oppdatert 06.09.2010)

I actionfilmen «Salt» er Angelina Jolie en handlekraftig kvinne som ikke trenger hjelp fra noen.

Men i det virkelige livet stiller det seg annerledes. I perioder har hun i alle fall hatt nærmere 25 ansatte til å hjelpe seg med å organisere hverdagen med de seks barna, melder en forfatter som har skrevet biografi om henne.

 

Vi snakker om kjendisbiografen Andrew Morten, som blant annet skriver om hverdagen til superparet Brad Pitt og Angelina Jolie i slottet de hyret sør i Frankrike i 2008. Han mener han har godt med kilder som kan bekrefte følgende påstand:

 

«Huset var fylt med barnepiker fra Vietnam, Kongo og USA. De hadde fire sykepleiere, en lege, to personlige assistenter, en kokk, en husholderske, to som vasket, en person som sprang ærender, fire livvakter og seks tidligere soldater som patruljerte i området», hevder Morton i boken «Angelina: An unauthorized biography».

 

Og da er det ikke så rart at Jolie føler hun får lite privatliv: - Den eneste gangen jeg er for meg selv, er når jeg står i dusjen. Og det varer sjelden lenge. Som regel er det noen som banker på og vil inn, forteller hun i et intervju som siteres av Aftonbladet.

 

Men det virker ikke som om skuespilleren klager: - Da jeg var yngre søkte jeg alltid noe som var vilt og fullt av liv. Nå har jeg det. Det er det vakreste kaoset jeg vet om, kvitterer hun.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no