Bruddrykter omgir Mel B

(30.08.2010, sist oppdatert 30.08.2010)

Det stormer visst nok i ekteskapet til Mel B og Stephen Belafonte.

Det høyt profilerte kjendisparet har hatt mange «hjemme hos»-reportere på besøk etter at de giftet seg i 2008, og alt har virket som den reneste idyll for Spice Girls-stjernen og hennes filmprodusentektemann. Men nå er det ting som tyder på at ekteparet har problemer i forholdet, melder The Sun. Til avisen sier nemlig Belafonte: - Det er over. Det er problemer. Jeg vet ikke hva som skjer.

 

Uttalelsen kom i forbindelse spørsmål fra avisen om en planlagt flytting fra USA til Storbritannia, og Belafonte svarte at Mel B skulle flytte alene.

 

Men venner av stjerneparet sier nå at Belafonte overreagerte - og at paret kommer til å komme til enighet igjen selv om de har hatt lite tid sammen fordi Mel B jobber med et TV-konsept.

 

Vennen sier: - Stephen kan være en drama queen. Det har vært mye krangling, ofte med en drink eller to innabords. Men de vil forsøke å finne ut av ting.

 

Det tidligere Spice Girls-medlemmet har jentene Phoenix og Angel Iris fra tidligere forhold, samt at hun er stemor til Stephen Belafontes datter Giselle. Tidligere har hun uttalt at de ønsker seg flere barn.

 

- Om jeg vil ha flere barn? Ja, absolutt! Alle vi jentene snakker om det og jeg er helt klar for å få flere unger, enten i år eller neste år. Jeg har to flotte døtre og en nydelige stedatter. Jeg elsker å ha en familie, sa hun i til magasinet New! i mai.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no