Jolie forsvarer Aniston

(13.08.2010, sist oppdatert 13.08.2010)

Anistons gamle rival, Angelina Jolie, kommer henne til unnsetning, dersom vi skal tro theage.com.

Aniston vakte oppsikt med noen uttalelser hun kom med i forbindelse med promotering av filmen «The Switch». Her spiller hun en 40 år gammel singel kvinne som bruker spermdonor for å bli gravid.

 

- Kvinner innser det mer og mer at de ikke trenger å etablere seg med en mann for å få barn, sa Aniston. Og la til at familie er de du har rundt deg i din umiddelbare sfære, og at det slett ikke trenger å være en tradisjonell kjernefamilie.

 

Bill O?Reilly, som leder programmet «The O?Reilly Factor», beskyldte i sitt program Aniston for å glamorisere alenemortilværelsen.

 

- Hun sender følgende beskjed til 12-åringer: «Hei, du trenger ikke menn, du trenger ikke en far», mente O?Reilly til sine seere. Han la til: - Det er en destruktiv beskjed til samfunnet. Aniston kan kanskje ha en flokk folk rundt seg til å hjelpe seg, men hun kan ikke leie inn en far.

 

Aniston, som opplevde et smertefullt brudd fra Brad Pitt i 2005 da han ble sammen med Angelina Jolie, får nå støtte fra sin eksrival. Nettstedet Popeater har sitert en venn som forteller at Jolie forsvarer Anistons syn på single foreldre. Jolie var selv alenemor til sitt første barn Maddox, før hun traff Brad Pitt.

 

- Hun er enig med Jennifer i at kvinner ikke trenger menn for å starte en familie - eller for å være en god mor. Og hun mener Bill må tenke på at når han tar dette opp, så snakker han til alle single foreldre i hele verden.

 

Aniston har selv uttalt seg etter O?Reillys utbrudd, og sier til People at livet ikke er en dans på roser for alle. - Selvsagt er idealet at begge foreldrene er der, å være forelder er verdens tøffeste jobb. Og selvfølgelig drømmer mange kvinner om å finne den rette. Men for de som ikke finner drømmeprinsen, er det fint at vitenskapen har funnet en løsning.

 

«The Switch» får premiere i USA 20. august.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no