Victoria Beckham i flydrama

(10.08.2010, sist oppdatert 10.08.2010)

Victoria Beckham var involvert i en skummel flyhendelse da hun nylig skulle krysse Atlanterhavet med kurs mot Los Angeles.

Flyet fikk problemer over sjøen, og kilder sier det ble noen dramatiske minutter for den 36 år gamle britiske celebriteten, melder The Mirror.

 

Det var lørdag, og hun var på vei fra Heathrow for å møte ektemannen David Beckham og de tre barna i Los Angeles hvor familien for tiden bor.

 

Sammen med andre passasjerer fikk Beckham beskjed om at flyet hadde en teknisk feil og måtte snu. En kilde som angivelig står Victoria nær, sier:

 

- Hun fløy alene og hadde et skremmende øyeblikk - uten noen til å trøste seg. Hun hadde gledet seg til å komme hjem for å slappe av med familien så hun var både skjelven og lei seg da hun måtte vende tilbake til London.

 

Kilden sier videre: - Det var en skummel opplevelse for henne, familien kommer alltid først så hun brukte tiden på å tenke på dem. Det var veldig nervepirrende ettersom flyet hadde vært i luften så lenge. Det tok over en time før de kunne lande på Heathrow igjen.

 

Nå skal imidlertid Victoria Beckham ha kommet seg trygt til Los Angeles og er gjenforent med David Beckham og sønnene Brooklyn (11), Romeo (7) og Cruz (5). Flyselskapet har gått offentlig ut og beklaget hendelsen.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no