Aniston: - Trenger ikke mann for å bli god mor

(09.08.2010, sist oppdatert 09.08.2010)

I hennes nye film «The Switch» spiller Jennifer Aniston en kvinne som bestemmer seg for å bli mor på en utradisjonell måte.

Under en pressekonferanse på Four Seasons Hotel i Beverly Hills, snakket Aniston søndag om rollen hun spiller; en alenemor som benytter seg av en spermdonor for å bli mor.

 

- Kvinner innser mer og mer at de ikke trenger å etablere seg med en mann for å få barn, sa Aniston (41). - Tidene har forandret seg, og det er utrolig hvor mange muligheter vi har i dag, i forhold til foreldregenerasjonen som ikke kunne få barn dersom de ventet for lenge.

 

Da hun ble spurt om konsekvensene ved å fostre opp et barn uten å ha en farsfigur til stede, sa Aniston at hun tror alle typer familier kan fostre opp sunne og friske barn: - Poenget med filmen er spørsmålet: Hva er det som definerer en familie? Det er så visst ikke den tradisjonelle oppskriften med mor, far, to barn og en hund som trenger å være svaret, mente hun. Og la til:

 

- Kjærlighet er kjærlighet, og familie er det som du har nærmest - i din nære sfære. Det er det jeg elsker med denne filmen. Den forteller at det ikke er den tradisjonelle stereotypien av hva vi har lært om familier, som alltid gjelder.

 

Og single Aniston, som stadig vekk må tåle rykteflommer om menn og graviditet, sa at hun fortsatt drømmer om barn. - Ja, jeg har sagt det i årevis, og jeg sier det fortsatt, svarte hun på spørsmålet om hvor vidt hun selv vil ha en familie. Men foreløpig ser hun ikke etter en spermdonor: - Det har jeg ingen planer om, fastslo hun til pressekorpset.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no