Gervais tilbake i kontorlandskapet?

(06.08.2010, sist oppdatert 06.08.2010)

Det har lenge vært kjent at Steve Carell er interessert i å logge seg ut av den amerikanske serien «The Office». Nå leter man etter en arvtaker som kan styre det fiktive kontoret med like lite kyndig hånd.

Og hvem er bedre til å overta stafettpinnen enn mannen som i sin tid skapte «The Office»-konseptet for britiske TV-seere: Ricky Gervais.

 

Men selv om nymag.com melder at NBC er interessert i å få Gervais inn i den amerikanske versjonen, så synes det ikke som om Gervais selv er klar. Han skriver selv via e-post: «Som David Brent ville sagt: »Vært der, gjort det ...?.

 

Og han fortsetter i samme kjølige stil: «Hvorfor skulle jeg stå opp klokka seks hver morgen fem dager i uken i sju år, når jeg kan hyre noen andre til å gjøre det samme - og fortsatt få utbetalt mine rettighetspenger?»

 

Men NBC ser ut til å ha hengt seg opp i ideen om å få «Office»-generalen om bord, og frykter at han er den eneste som kan få suksesserien opp til like store seertall-høyder etter Carells avgang. Og, som nymag.com skriver: For å få sine rettighetspenger, må amerikanske «The Office» fortsette å få sendetid og kapre seere. Det er jo bare da Gervais tjener penger på den.

 

Paul Lieberstein - en av produsentene for amerikanske «The Office» - og som også har en rolle i serien - bekrefter at Gervais er aktuell for rollen som usympatisk sjef, og at alle på settet krysser fingrene for en løsning.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no