Mischa Barton flytter til London

(03.08.2010, sist oppdatert 03.08.2010)

Mischa Barton planlegger å flytte fra Los Angeles for å slå seg ned i London med sin nye kjæreste, diskjockeyen Ali Love.

Den tidligere «O.C.»-skuespilleren og Love har hatt følge i bare en måned.

 

- Mischa har funnet en flott ny kar. Hun kan ikke vente med å flytte til London for å være sammen med ham. Det er allerede i gang, sier en kilde til magasinet Heat.

 

Den 24 år gamle stjernen har også håp om å starte en teaterkarriere og har håp om å få en hovedrolle i Londons teaterdistrikt West End.

 

- Hun vil tilbringe et år i London og se hvordan det går med både teateret og Ali. Hun er så glad for å starte på nytt. Hun er så forelsket!, sier Bartons venn.

 

Mischa har tidligere sagt at hun føler seg mer hjemme i England der hun ble født og bodde til hun var seks år gammel.

 

Skuespilleren, som har vært sammen med blant andre sangerne Luke Pritchard og Johnny Borrell, gikk ut offentlig med sitt forhold til Ali under Londons Lovebox-festival i forrige måned.

 

- Mischa så ganske lykkelig ut i en blomstrete kjole og hvitt halstørkle. Hun og Ali kunne holde hendene fra hverandre og stakk stadig innom toalettet, trolig for å kysse. De kom nylig tilbake fra en ferie i Sør-Frankrike og ting går tydeligvis veldig bra, sier kilden videre.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no