Jennifer Lopez ny Idol-dommer?

(30.07.2010, sist oppdatert 30.07.2010)

Ellen DeGeneres har takket nei til å fortsette som dommer på «American Idol», og nå ryktes det at Jennifer Lopez skal ta over.

Ellen DeGeneres forklarte at det ble for mye for henne og både ha sitt eget talkshow og være dommer på «American Idol». Dessuten synes hun jobben som dommer kunne være ganske ubehagelig.

 

- Jeg har innsett at selv om jeg elsker å oppdage, støtte og oppmuntre unge talenter, så var det vanskelig for meg å dømme mennesker og iblant såre dem, sto det i pressemeldingen DeGeneres sendte ut.

 

Fox, som produserer hitshowet, kastet ikke bort tiden da de fikk beskjed om at DeGeneres ville trekke seg for et par måneder siden. Ifølge nettstedet Deadline har forhandlinger mellom J-Los agent Benny Medina og kanalen allerede pågått i en måned.

 

- Jennifer er veldig spent og glad, sier en kilde til magasinet People.

 

Hvis det blir Jennifer Lopez vil hun dele dommeransvaret med Randy Jackson og Kara DioGuardi i denne tiende sesongen. Slemmingen Simon Cowell har også takket for seg, og det spekuleres også i hvem som skal bli hans arvtaker. Jessica Simpson, Harry Connick Jr., Elton John, Chris Isaak og Justin Timberlake er navn som er nevnt som aktuelle kandidatene.

 

Men det kan hende man nøyer seg med tre dommere, og Fox vil antakelig annonsere hvem som blir de nye dommerne førstkommende mandag, skriver Access Hollywood.

 

I Norge er det TV 2 Zebra som sender «American Idol».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no