Justin Bieber spiller skurk i CSI

(29.07.2010, sist oppdatert 29.07.2010)

I rød fangedrakt fører Justin Bieber (16) bort. Men han har langt fra tatt en Lindsay Lohan - tenåringsidolet har derimot fått lov til å spille skurk i «CSI».

Det var Bieber selv som la ut bildet, som er hentet fra en episode som i USA vil bli sendt på CBS 23. september, på Twitter.

 

- Jeg er skuespiller! CSI baby! Jeg er en slem kar. Lol. Takk til alle på «CSI» for at jeg fikk være med, skriver Justin Bieber selv.

 

Ifølge BBC vil Bieber antakelig spille rollen som Jason McCann, en tenåring som må gjøre en tøff beslutning når det gjelder sin eneste bror. Publikum får se ham i sesongpremieren, og det er ventet at Biebers rolle vil dukke opp også i fremtidige episoder.

 

«CSI»-produsentene Carol Mendelsohn, Don McGill og Anthony Zuiker kaller Justin Bieber for «et fenomen» i en presseuttalelse, og sier at de tror at også «CSI» er et fenomen som har hatt en tilsvarende effekt på populærkulturen:

 

- Muligheten til å bringe disse to sammen på premieren er en godbit for publikummet vårt og alle nye seere. Dette vil bli en TV-begivenhet, fastslår trekløveret.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no