Paris Hilton benekter nazihilsen

(27.07.2010, sist oppdatert 27.07.2010)

Iført uniformslue hevet Paris Hilton høyrearmen i en Heil Hitler-lignende hilsen mens hun laget «bart» under nesen med fingeren på den andre hånden - og ble fotografert.

Nå benekter hun at den John Cleese-aktige posituren skal ha vært en nazihilsen. Ifølge Daily Mail hevder Paris at hun bare danset og klødde seg i nesen samtidig.

 

Talsmannen til hotellarvingen sier hun pleier å danse med armen i været, og utdyper: - Halve familien hennes er jødisk, og mange av vennene hennes også.

 

Bildet er tatt om bord i en yacht på havna i St Tropez - på det som ifølge avisen var søstrenes tredje døgn i strekk med intens, champagnedrevet festing.

 

Paris Hilton og søsteren Nicky er ute på en over månedslang ferie der skandaleoppslagene har haglet. Etter å ha bivånet finalen i fotball-VM dro søstrene på ferie til Europa. Selv om Paris Hilton de siste par årene later til å ha roet seg ned, har ferien vært vidløftig:

 

Hun har blant annet blitt arrestert to ganger for besittelse av marihuana. Hun brukte også nærmere tre millioner kroner på champagne på én kveld: Paris bestilte ti sekslitersflasker og sprutet utover de andre gjestene på en klubb i St Tropez.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no