Mel Gibson mistet besinnelsen

(26.07.2010, sist oppdatert 26.07.2010)

Mel Gibsons krangel med ekskjæresten Oksana Grigorieva skal ha toppet seg da de skulle plante et tre for sin lille datter Lucia 18. februar i år.

Paret hadde invitert nære venner og familiemedlemmer til sitt hjem i Malibu i California for å feire at Lucia hadde kommet til verden. For å markere begivenheten skule de plate et tre til ære for det da tre måneder gamle barnet.

 

Men kilder sier til nettstedet RadarOnline.com at skuespilleren mistet besinnelsen etter hvert som dagen skred fram og beskyldte den russiske sangeren for å smile for mye mens hun snakket med en av de mannlige gartnerne.

 

Bare timer senere tok Oskana med seg Lucia og forlot luksusboligen og dro til et annet hus Mel eier i Sherman Oaks i Los Angeles.

 

Mel Gibson (54) har nå fått ordnet det slik at en uavhengig observatør skal være til stede når han besøker sin datter for å hindre Oksana Grigorieva fra å komme med ytterligere beskyldninger mot ham og for å få satt fart på den pågående undersøkelsen barnevernet har satt i gang rundt saken.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no