Isaak kan bli den nye Cowell

(23.07.2010, sist oppdatert 23.07.2010)

Letingen for å erstatte Simon Cowell tiltar i styrke nå som prøveopptakene nærmer seg for den 10. sesongen av TV-selskapet Fox?«American Idol».

Kanalen er fast bestemt på å få en godt kjent musikkbransjepersonlighet til å fylle Cowells sko og ifølge filmbransjebladet Hollywood Reporter har sangeren Chris Isaak hatt to møter med TV-selskapet.

 

I tillegg har minst en annen kandidat satt i gang en tautrekking mellom «Idol»-produsenten Simon Fuller og Cowell, som står bak den kommende Fox-konkurransen «The X Factor» og som også jakter på dommere.

 

Mens Fox sier at det foreløpig ikke er fattet noen beslutning, tikker klokka for å erstatte Cowell. Peter Rice, som er ny leder for selskapets underholdningsavdeling, sier han forventer at den nye «Idol»-dommeren vil bli med i programmet tidlig i september.

 

Isaak har i tillegg til å lage hitlåter som «Wicked Game» fra 1989, vært med i en rekke TV-serier. Blant dem «Eastwick», «Cold Case», «Smallville» og hans egen «Chris Isaak Show».

 

Andre artister som også har vært nevnt er Harry Connick Jr. og Bret Michaels, men så langt er det altså Chris Isaak som er det heteste navnet.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no