Ektemannen hadde identisk dødsårsak som Brittany

(22.07.2010, sist oppdatert 22.07.2010)

Simon Monjack var sønderknust når kona Brittany Murphy døde 20. desember 2009. Seks måneder senere led han samme skjebne.

Obduksjonsrapporten ligger nå klar og viser at Monjack døde av lungebetennelse og alvorlig anemi, akkurat som sin avdøde kone Brittany Murphy, skriver E! Online.

 

Rettsmedisineren bekreftet også at Monjack hadde reseptbelagte midler i kroppen, men disse skal ikke ha bidratt til hans død. Medisinene Murphy hadde i systemet ble derimot oppført som medvirkende årsak til hennes endelikt.

 

Paret ligger nå gravlagt ved siden av hverandre på Forest Lawn Memorial Park i Los Angeles. Sharon Murphy, som tragisk nok var den som fant både datteren og senere svigersønnen døde, er lettet over at spekulasjonene rundt dødsfallet til Monjack nå vil gi seg.

 

- Jeg var helt sikker på at i dette tilfellet, akkurat slik det var med min datter Brittany, så var ikke overdose dødsårsaken. Så nå vil jeg be om at media slutter å antyde at min datter og svigersønn misbrukte medikamenter, sa Murphy i en pressemelding.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no