Drømmer om barnebarn

(19.07.2010, sist oppdatert 19.07.2010)

Angelina Jolie gleder seg til å bli bestemor.

Å være til stede når barna hennes vokser opp er naturlig nok svært viktig for superstjernen, og det er grunnen til at hun er opptatt av å ta best mulig vare på seg selv.

 

- Jeg mistet moren min for ikke så lenge siden, og etter hvert som årene går blir jeg mer og mer glad og takknemlig for livet. Det blir stadig viktigere å holde seg sunn og frisk og eldes med verdighet. Jeg vil oppleve å få barnebarn. Jeg vil se barna mine som voksne mennesker. Jeg vil tilbringe årene med Brad. Jeg vil alt! sa hun til avisen Chicago Sun-Times.

 

Angelina har seks barn sammen med kjæresten Brad Pitt. Adopterte Maddox (8), Pax (6), Zahara (5), samt biologiske Shiloh (4) og tvillingparet Knox (2) og Vivienne (2). Å bli mamma har gjort den tidligere så viltre stjernen mer forsiktig, så det å spille inn stuntscenene til hennes nye film «Salt» skremte vettet av henne.

 

- Jeg hadde et øyeblikk der hvor jeg reflekterte over livet mitt. Etter at jeg fikk tvillingene tok jeg fri et år, og denne scenen var en del av det som skulle bli mitt store comeback. Jeg hang utfor en kant og tenkte «Hva er det jeg driver med? Jeg er jo mammaen til noen!».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no