Mel Gibson får uventet støtte

(16.07.2010, sist oppdatert 16.07.2010)

Mel Gibson sloss for foreldreretten til sin sju måneder gamle datter Lucia, og nå får han støtte fra uventet hold.

Superstjernens fraseparerte kone Robyn Moore kan bli redningen for Gibson når spørsmålet om foreldrerett skal avgjøres. Paret var gift i 28 år og har sju barn sammen.

 

Torsdag avga Moore vitneerklæring på hans vegne, og sverget på at Gibson aldri hadde skadet henne eller barna.

 

- Mel var aldri voldelig mot meg eller barna verken før, under eller etter ekteskapet vårt, skrev Moore, som søkte om skilsmisse fra Gibson i april. Hun erkjenner også dette i vitneerklæringen, men sier at «Mel var en flott og kjærlig far».

 

Den rettslige krangelen Gibson har gående med ekskjæresten Oksana Grigorieva om foreldreretten til deres felles datter Lucia, har fått bred mediedekning og stilt filmstjernen i et særdeles dårlig lys. Grigorieva sloss for at Gibson skal miste foreldreretten fordi han angivelig er voldelig. Hun påstår blant annet at hun har bilder av blåmerker på Lucia som filmstjernen skal ha gitt henne, skriver tmz.com.

 

I det siste har det også lekket ut lydopptak der Gibson skjeller ut og truer ekskjæresten. Han skal blant annet ha sagt at han ønsker å begrave henne i et rosebed. Lydopptakene er nå overlevert til politiet, og behandles som bevismateriale. Så langt har likevel ikke dommeren fratatt Gibson besøksretten til datteren.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no