Stallone har sluttet med stunts

(15.07.2010, sist oppdatert 15.07.2010)

Sylvester Stallone (64) har sluttet å gjøre sine egne stunts.

Skuespilleren vender tilbake til filmen i sommer med «The Expendables», en film han både har regissert og spiller i. Men Oscar-vinneren kan fortelle at etter å ha blitt skadet under innspillingen av en scene ble han rådet til av legene til å slutte å gjøre stunts og kampscener selv.

 

- At jeg gjør stuntscenene selv hjelper de andre gutta i filmen. De vil gjøre dette bedre enn meg, så da gir de gjerne litt ekstra. Jeg vet at jeg ikke burde gjøre disse greiene i min alder ... det er en dyr pris å betale. Jeg kan ikke gjøre dette en gang til. Dette er siste gang, det er ikke mer igjen. Jeg er blitt operert fire ganger etter denne filmen. Legene sier at om jeg ødelegger nakken en gang til, så er jeg ferdig - jeg blir lam eller det som verre er. Sånt vil jeg jo ikke høre, men det er et faktum, sier han i et intervju med Cigar Aficionado.

 

Når det er sagt, er ikke rådet fra legene noe Stallone roper hurra for.

 

- Jeg tror vel jeg må finne noen som ser ut som meg, men jeg liker ikke å gjøre det. Det som gjorde alle Rocky-filmene spesielle, i 32 år, var at jeg aldri brukte en stand-in, sier han.

 

«The Expendables» er den første filmen Stallone har spilt i siden han gjentok sin rolle som Rambo i 2008, en film han også regisserte.

 

«The Expendables» har norgespremiere 27. august.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no