Grammers tredje kone vil ha skilsmisse

(02.07.2010, sist oppdatert 02.07.2010)

Kelsey Grammer (55) må nok en gang forberede seg på ungkarstilværelsen.

Skuespilleren, som er kjent fra komiserier som «Cheers» og spin-off-serien «Frasier», skiller seg nemlig igjen. Det er tredje gang Grammer må se et ekteskap gå mot slutten, skriver blant annet magasinet People.

 

Grammers kone, Camille Donatacci (41), har sendt inn skilsmissepapirer til Los Angeles-retten, og oppgir uforenlige forskjeller som årsak til at hun nå vil ende ekteskapet.

 

Donatacci søker om hovedomsorgen for datteren Mason (8) og Jude (5) går det fram av rettspapirene. Hun søker også om underhold fra den prisbelønte skuespilleren.

 

Grammer, som for tiden er å se på Broadway i stykket «La Cage Aux Folles», har vært gift med Donatacci siden 1997. Donatacci er tidligere Playboy-modell og har i den senere tiden gjort seg bemerket i realityserien «Real Housewives of Beverly Hills».

 

- Kelsey og Camille verdsetter sin private sfære, sier skuespillerens pressetalsmann. - De vet at private aspekter noen ganger havner i offentlighetens søkelys, men ber i dette tilfellet om at deres privatliv, og privatlivet til deres barn, blir respektert.

 

Grammer har også to barn fra to tidligere forhold.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no