Mariah Carey vil ha Jackos sofa

(25.06.2010, sist oppdatert 25.06.2010)

Mariah Carey har beordret sin interiørdesigner å by på en overdådig sofagruppe når Michael Jacksons møbler går under hammeren i Las Vegas i disse dager.

Popkongen aktet tydeligvis å bo standsmessig når han skulle innta London med sin serie med «This Is It»-konserter høsten 2009, og bestilte ekstravagante, håndlagde, italienske møbler til herskapshuset han skulle leie.

 

Men Jackson døde som kjent under prøvene til forestillingen, og rakk ikke engang å få se sine nye møbler. Dermed lar bostyret møblene nå selges på auksjonshuset Julien?s, som tidligere har solgt unna ting tilhørende Cher, Barbra Streisand, Madonna, U2, Jimi Hendrix og Elvis.

 

Det er snakk om 22 møbelsett, mange i fløyel og prydet med både gull, strutsefjær og Swarovski-steiner. En lenestol i leopardmønstret lær har føtter av krystall. Alt er laget av italienske møbelsnekkere, noe som skal ha kostet Jacko nærmere fem millioner kroner.

 

Stuemøblene som Mariah Carey ifølge TMZ har lyst på, kostet i utgangspunktet 1.3 millioner kroner - men kan ifølge auksjonshuset forventes å gå under hammeren for opptil 6.5 millioner kroner.

 

- Jackson-samlingen er virkelig bemerkelsesverdig. Et møbelsett er inspirert av interiøret i tsarens vinterpalass. Alt var stort og kongelig, fordi Michael virkelig ønsket å være kongen over dem alle, sier designer for Hollywood-stjernene, Kenneth Bordewick i Beverly Hills Luxury Interiors, som var interiørkonsulent for Jacksons britiske hjem.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no