Lateksbryllup for Brand og Perry

(22.06.2010, sist oppdatert 22.06.2010)

Når Russell Brand og Katy Perry gifter seg, blir det i lateks.

Paret skal angivelig ha søkt hjelp hos Lady Gagas kostymedesigner, den prisbelønnede fetisjistspesialisten Atsuko Kudo - som skapte den røde nonnedrakten i lateks som Gaga bruker i sin homoerotiske musikkvideo til «Alejandro».

 

- Russell og Katy har begge en svart sans for humor, og er store fans av Lady Gaga. De ønsket seg unike plagg og ingen andre kler seg som henne noe sted i den siviliserte verden. Bryllupet vil helt klart bli annerledes, sier en kilde nær paret til The Sun.

 

Videre heter det at Atsuko Kudo er blitt forespurt, og har sagt ja til oppdraget - der hun skal lage bryllupsantrekk til både ham og henne.

 

Selv om Katy Perry alltid har kledd seg på kanten, har hun den siste tiden vist seg stadig oftere i lateksantrekk. Til Access Hollywood bedyrer hun sin kjærlighet til materialet:

 

- Det er antakelig det mest komfortable jeg kan ha på meg fordi det holder seg på. Du svetter litt, men det passer perfekt. Det får deg til å se tynnere ut enn du er. Men de er vanskelige å få av seg, fordi du er litt svett. Det er som å prøve å fjerne en ballong fra hoftene dine.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no