Vil minnes Michael Jackson

(21.06.2010, sist oppdatert 21.06.2010)

25. juni er det ett år siden Michael Jackson døde - og det akter fans og familie å markere.

Katherine Jackson, som har omsorgen for hans tre barn, sier i et intervju med Daily Mirror at familien vil samles på graven hans på Forest Lawn-kirkegården i Los Angeles på årsdagen.

 

Men kilder nær Jackson-klanen sier til TMZ at Katherine nå i stedet vurderer å reise med storfamilien sin til Gary i Indiana, der Michael ble født. Årsaken skal være at hun tror det blir «for vilt» i Los Angeles. Men pressen er allerede på plass i Gary, ifølge AP.

 

Det er forventet at noen av Michael Jacksons mest ihuga fans vil prøve å ta seg inn på kirkegården på årsdagen. Gruppen Justice4MJ har tidligere erklært at «ingenting kan stoppe dem fra å være sammen med Michael Jackson» 25. juni. De planlegger også å plassere en stor kiste fylt med bilder og hilsener til Michael ved graven.

 

Samtidig har Forest Lawn-kirkegården iverksatt nye sikkerhetsregler, som blant annet gir vaktene lov til å vise bort alle som oppholder seg ved mausoleet der Michael Jacksons kiste er plassert.

 

En representant for kirkegården sier til TMZ at de samarbeider med familien om hvordan de skal håndtere opplegget for årsdagen.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no