Cyrus går nye veier

(18.06.2010, sist oppdatert 18.06.2010)

Miley Cyrus skal være aktuell for en filmrolle i Paramounts kommende thriller «Wake».

Det nærmer seg 18-årsdagen til den særs populære TV- og musikkstjernen Miley Cyrus. Og Disney-prinsessen ser ut til å ville satse mer på en filmkarriere framover, skriver Talk Entertainment. Filmen hun snuser på, bygger på en ungdomsroman av Lisa McMann; thrilleren «Wake». Filmen skal produseres av Paramount Pictures og MTV Films - mens Christopher Landon vil skrive manuset, meldes det videre.

 

«Wake» er den første av tre romaner fra McManns hånd, om en 17-årig jente ved navn Janie. Hun har den uvanlige egenskapen at hun opplever å bli sugd inn i folks drømmer - hvilket jo kan være ubehagelig når det dreier seg om mareritt.

 

De to andre bøkene heter «Fade» og «Gone», og Paramount og MTV har sikret seg rettighetene til hele serien med tanke på en trilogi. Alle tre bøkene har ligget på New York Times bestselgerliste.

 

Cyrus er kjent for filmene og TV-serien om Hannah Montana, samt filmen «The Last Song», som spilte inn 230 millioner dollar på verdensbasis. Hun hadde også en viktig dubberolle i animasjonsfilmen «Bolt» (Disney, 2008).

 

Og Cyrus, som jobber med å bli kvitt barnestjernestemplet, synes visst nok rollen i den kommende «Wake» er perfekt for henne. Men før hun takker endelig ja, må hun se det ferdige manuset, heter det videre.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no