Johansson fikk Tony-pris

(14.06.2010, sist oppdatert 14.06.2010)

En målløs og lykkelig Scarlett Johansson kunne plukke med seg en Tony-pris søndag for innsatsen i Arthur Miller-stykket «A View from the Bridge».

Johansson gjorde sin debut på Broadway i januar, iført brun parykk og beige kjole. Hun har gestaltet rollen som 17-årige Catherine i en oppsetning av Arthur Millers tragedie «A View From The Bridge» fra 1956.

 

Og kritikkene har vært strålende for unge Scarlett, som ifølge The Sun gjorde en meget rørende og overbevisende opptreden i rollen som den foreldreløse Catherine som bor hos tanten og onkelen sin i 50-tallets Brooklyn.

 

Johansson fikk den aller første prisen da Tony-prisene ble delt ut i Radio City Music Hall. Hennes kommentar fra scenen var som følger: - Å bli ønsket velkommen inn på denne arenaen har vært som en drøm som blir sann for meg. Helt siden jeg var ei lita jente har jeg ønsket å være på Broadway, og her er jeg.

 

Johansson takket også sin ektemann, skuespilleren Ryan Reynolds, og omtalte ham som «canadieren jeg lever med». Hun sa: - Takk for at du har vært teaterenke for meg.

 

Også Denzel Washington (55) og Catherine Zeta-Jones (40) ble priset under prisfestivitasen, ifølge magasinet People.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no