- Love Hewitt er singel igjen

(16.03.2010, sist oppdatert 16.03.2010)

Jennifer Love Hewitt og kjæresten gjennom det siste året, Jamie Kennedy, har gått hver til sitt, dersom vi skal tro magasinet People.

People melder at paret, som har vært sammen et drøyt år, nå kaster inn håndkleet. De to møtte hverandre under innspillingen av TV-serien «Ghost Whisperer», hvor begge har roller.

 

Jennifer Love Hewitt er kanskje mest kjent for innsatsen i diverse skrekkfilmer som blant annet «I Did What You Did Last Summer», men har de senere år hatt sin egen spøkelsesserie gående («Ghost Whisperer»). Her hjemme har vi kunnet følge serien på kanalene TVNorge og Fem.

 

Jamie Kennedy slo igjennom i TV-programmet «The Jamie Kennedy experiment», og har også blant annet medvirket i alle «Scream»-filmene.

 

Så sent som i november var paret omgitt av sterke bruddrykter. Da sa en indignert Love Hewitt om ryktene, som ville ha det til at Kennedy hadde vært utro, til magasinet People:

 

- Det er virkelig sårende at folk sier slike ting om ham når jeg vet at han er den mest fantastiske person. Jeg misliker virkelig folk som framstiller ham som en dårlig fyr, en som ikke behandler meg bra. Han behandler meg faktisk veldig bra. Vi vil bare være i fred og være lykkelige.

 

Men Hewitt la til: - Det er ikke så lett når alle sprer negativ energi rundt oss.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no