Matt Damon prioriterer familien

(14.03.2010, sist oppdatert 14.03.2010)

Skuespilleren Matt Damon sier at familien hans er hans familie kommer først.

Stjernen, som har de tre barna Isabella (3), 18 måneder gamle Gia og den 11 år gamle stedatteren Alexa med sin kone Luciana Bozan sier han heller vil være sammen med barna sine enn å gå på filmfester.

 

- Det er ganske lett å miste veien av syne. Jeg tror på å arbeide målrettet med flinke folk kommer godt med. Også det å ha barn. De sørger for at du hart bakkekontakt. Det er en rutine du får med barn som gjør at du ikke lenger oppfører deg som om du var single. Jeg er nok mer kjedelig enn jeg pleide være. Jeg går til sengs tidligere, og jeg står opp tidligere, sier han.

 

Den 39 år gamle skuespilleren håper jentene hans vil vokse opp til å bli like hensynsfulle som sin mor, og han håper også at de vil fortsette med hans humanitære arbeid.

 

Matt Damon støtter mange veldedige saker, inkludert ONE, en kampanje som bekjemper aids og fattigdom i den tredje verden.

 

- Kona mi er veldig klok og er en veldig omtenksom person. Forhåpentlig vil de arve det. Fra meg håper jeg de får med seg en sans for sosial rettferdighet og et ønske om å fortsette med noen av de sakene jeg er involvert i. Kanskje ikke akkurat de samme, men kanskje noe som kan øke den sosiale rettferdigheten.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no