Knowles tror på å være privat

(18.02.2010, sist oppdatert 18.02.2010)

Beyonce Knowles tror hun vet hvorfor hun og Jay-Z lykkes med forholdet sitt.

Knowles og hennes artist- og produsentektemann er kjent for å holde forholdet og private anliggende for seg selv. De to har knapt lettet på sløret om forholdet, selv om de har vært sammen i mange år. De klarte også å holde bryllupet hemmelig da de gikk til alters under en svært privat seremoni i 2008.

 

- Jay og jeg har alltid vært diskré når det gjelder forholdet vårt. Også etter at vi giftet oss har vi klart å holde på dette prinsippet. Jeg tror det sparer oss for mange problemer, sier den populære artisten til den tyske utgaven av magasinet FHM.

 

Den 28-årige skjønnheten, som sikret seg sin sjette Grammy-pris forrige måned, avslører også at hun tidligere syntes det var skremmende å være en rollemodell for yngre jenter. Hun sier at hun har fått et nytt syn på dette etter hvert.

 

- Tanken pleide å skremme meg. Men nå synes jeg musikk handler om mer enn å opptre, danse og lage videoer. Jeg prøver å vise kvinner at vi kan være der for hverandre og støtte hverandre, og at du kan jobbe hardt - og nå dine mål.

 

Nå er Knowles største frykt noe helt annet: - Det jeg virkelig frykter er å falle på scenen. Jeg opptrer alltid i høye hæler og noen ganger er koreografien virkelig utmattende og komplisert, sier hun.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no