Mills vil lage handikapprogram

(09.02.2010, sist oppdatert 09.02.2010)

Heather Mills vil produsere et eget TV-program om forskjellige handikap.

Ekskona til Paul McCartney og hennes danseskøytepartner Matt Evers arbeider med et program som skal lære kjendiser hvor vanskelig det er å leve med et handikap.

 

- Jeg vil nå folk som deg Eamonn, og få deg til å sitte en uke i en rullestol. For slik å oppleve hvordan det er å leve med et handikap. Du må få tilsyn og bli dyttet rundt av din kone. Vi vil også få tak i en kokk som Gordon Ramsay, binde noe foran øynene hans, og la ham være på kjøkkenet i en uke, sa hun til Eamonn Holmes som leder TV-programmet «This Morning».

 

Heather mistet det venstre beinet fra kneet og ned etter å ha blitt truffet av en motorsykkel i 1993 og har siden brukt protese.

 

I tillegg til å lære kjendiser om hvordan det er å leve med et handikap, er Heather interessert i å holde motivasjonsforedrag etter at hun forlot «Dancin? On Ice».

 

- Bare å ha kommet dit jeg gjorde, og responsen jeg fikk fra folk med amputasjoner over hele landet - og folk som er dårlig koordinert eller har problemer med vekta. Folk sier: «Nå skal jeg gå på diett, jeg skal klare dette». Det har vært en stor respons.

 

- Mange firmaer har prøvd å kontakte oss og sier: «Kan du komme å holde motivasjonsforedrag?». Så det er ikke slutten på meg og Matt. Jeg skal ta ham med meg og lære dem å gå på skøyter, sier hun.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no