Harry Potter poserer for teater

(31.01.2007, sist oppdatert 31.01.2007)

At Harry Potter er blitt eldre, er sikkert. Det kunne skuespilleren Daniel Radcliffe, som spiller den unge trollmannen, nylig fastslå da han lanserte teaterstykket «Equus».

Radcliffe debuterer i Londons teaterdistrikt West End med hovedrollen i stykket og viser på bildene fra oppsetningen med all mulig tydelighet at han ikke lenger er den bebrillede guttungen vi først møtte i filmene om Harry og vennene hans.

 

I et bilde blir han holdt av sin nakne motspiller, nykommeren Joanna Christie (24), som spiller hans kjæreste i «Equus». I et annet poserer han foran en hvit hest som et symbol på begjær i det seksuelt ladede stykket.

 

Radcliffe må kle seg naken i løpet av Peter Schaffers kontroversielle teateroppsetning om en stallgutt som er erotisk fiksert på hester.

 

- Han nølte ikke med å ta av seg klærne. Han er trygg på sin egen opptreden. Ut fra de forestillingene jeg har sett, når den gutten tar av seg skjorta, så har Harry Potter fløyet ut av Galtvort en gang for alle, sier produsenten David Pugh.

 

Stykkets instruktør, Thea Sharrock, var også imponert over fysikken hans.

 

- Vi hadde aldri sett Dan uten klær før. Alle sa: «-Oj!» og Thea utbrøt: «-Å, min gud!», legger Pugh til.

 

«Equus» har premiere på Gielgud Theatre i London 27. februar.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no