Rihanna vil til Mexico

(08.09.2009, sist oppdatert 08.09.2009)

Rihanna og Chris Brown planlegger en romantisk ferie sammen.

Paret, som har fått en rettskjennelse om å holde seg unna hverandre i fem år etter at Brown ble funnet skyldig i å angrepet Rihanna i februar, har bestemt seg for å fly til Acapulco i Mexico. Domsavgjørelsen er ikke gyldig utenfor USAs grenser.

 

- De snakket med advokatene sine for å undersøke hva som er lovlig, og planlegger nå en to ukers ferie i Mexico. De vil ha kvalitetstid med hverandre, og vet de har mye å bearbeide før de kan gjøre forholdet kjent igjen. Rihanna frykter at hun skal skuffe fansen sin siden de har støttet henne så mye. Hun og Chris trenger begge å tenke seg godt om for å legge en strategi som ikke vil skade karrierene deres, sier en kilde til det britiske magasinet Star.

 

Kilden fortsetter med å fortelle at det som skjedde var et sjokk for begge to, og hevder at det ikke lignet Chris i det hele tatt å gå løs på Rihanna.

 

- Det var ikke noe annet de kunne gjøre enn å gå hver til sitt. Men de har holdt kontakten og møtt hverandre i all hemmelighet fordi de har savnet hverandre. De har aldri sluttet å elske hverandre. Det ville være en underdrivelse å si at Chris forakter seg selv for det han gjorde. Nå har han fått en ny sjanse og han er fast bestemt på ikke å kaste den bort, sier kilden.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no