Rihanna og Brown på samme kamp

(16.06.2009, sist oppdatert 16.06.2009)

Popfenomenet Rihanna og Chris Brown kom på samme basketballkamp i Orlando.

Rihanna var uforberedt på å finne Chris Brown da hun dukket opp på en basketballkamp torsdag, skriver britiske The Sun. Sangeren satt bare noen stoler bortenfor artistkollegaen som tidligere var kjæresten hennes - men som nå er anklaget for å ha mishandlet henne.

 

De to skal ikke ha vekslet et ord og holdt god avstand hele tiden mens kampen pågikk, og de forlot kampen mellom Orlando Magic og LA Lakers uten å ha vekslet et ord med hverandre. En kilde sier: - De holdt avstand, men kunne ikke la være å stirre på hverandre innimellom.

 

Senere denne måneden må Rihanna forklare seg i retten om hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden i februar. R&B-stjernen Chris Brown erklærte seg ikke skyldig da han i april ble framstilt i retten for overfall på superstjernen.

 

Påtalemyndigheten mener imidlertid Brown banket opp Rihanna under en krangel samme dag som de to skulle ha opptrådt på Grammy-utdelingen i Hollywood. Et bilde av den 21 år gamle Rihanna, med skrammer, blåmerker og opphovnet øye, dukket opp på internett kort etter at Brown var arrestert.

 

Dersom Brown blir funnet skyldig, kan han dømmes til fengsel i opptil fem år.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no