Baby døde, Billy Bobs datter tiltalt

(02.06.2009, sist oppdatert 02.06.2009)

Billy Bob Thorntons eldstedatter er tiltalt for omsorgssvikt etter at ettåringen hun satt barnevakt for, døde av hodeskader.

Thornton fikk datteren Amanda Brumfield (29) med sin første av fem koner - der Angelina Jolie for øvrig var siste kone ut.

 

Brumfield satt barnevakt for gudbarnet sitt, Olivia, i oktober i fjor da hun hevder barnet falt fra toppen av lekegrinden sin. Men ettåringen virket «glad» da hun tok henne opp etter fallet, og ville både leke og spise litt frukt. Deretter la Brumfield barnet på sofaen ved siden av seg og sovnet. Da hun to og en halv time senere våknet av at telefonen ringte, var Olivia bevisstløs.

 

Politiet kjøpte ikke historien helt, skriver Daily Mail. Obduksjonen viste at barnet hadde brudd på hodeskallen og en hjerneskade somvanligvis følger en fysisk skade på hodet. Nå er Amanda Brumfield tiltalt for omsorgssvikt.

 

- Det kan ha vært en ulykke, men hun hadde en forpliktelse om å skaffe barnet hjelp. I to og en halv time tok hun ikke hånd om det barnet, sier en talsmann for politiet i Ocoee i Florida.

 

Billy Bob Thornton var ikke på talefot med datteren, og har rykket ut med en uttalelse der han uttrykker sin medfølelse med Olivias familie. Hans første kone Melissa Parish sier at datteren aldri ville skadet barnet:

 

- Det er bare en fryktelig situasjon, og alt gjøres verre og større fordi min eksmann er den han er.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no