Har også Beckham gjort det?

(29.12.2006, sist oppdatert 29.12.2006)

Nei, David Beckham og kona Victoria har ikke gjort som så mange kjendiser gjorde i 2006 - adoptert et barn.

Derimot dreier det seg om et reklamefremstøt som Becks var ute på i Tokyo på vegne av mobilselskapet Motorola, som har inngått avtale med fotballkjendisen som skal være deres «globale ambassadør».

 

Beckham fløy til Japan i et privat jetfly for et 14-timers opphold fredag, der han møtte fremmøtte fans og altså løftet opp babyer. Men stjernekraften hans er i ferd med å dale:

 

Fremmøtet var ifølge Reuters påtagelig mindre enn tidligere år. Dette var sjuende gang fotballstjernen besøker landet, første gang var i 1997 sammen med Manchester United.

 

Men Becks spiste tappert sushi for åpent kamera, og erklærte at det var et av hans yndlingsmåltider å spise ute på restaurant. Han lovte også at han skal «vurdere» å spille fotball i Japan. Det er som kjent mulig at han forlater Real Madrid når sesongen er over, og laget har allerede sett seg ut en mulig etterfølger.

 

Og mens ektemannen dro til Japan på sjarmoffensiv, holdt fru Victoria seg på glattisen i London: Hun og tidligere bandkollega Geri Halliwell tok nemlig med seg ungene på skøytebanen. Mens Geri og unge Brooklyn Beckham skøytet i vei, så Geri endte på rumpa, holdt Posh seg på sidelinjen og matet i stedet Geris lille datter Bluebell med tåteflaske.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no