Usikkerhet råder rundt Chris Brown

(09.02.2009, sist oppdatert 09.02.2009)

Mens Chris Brown er ute mot kausjon, fortsetter politiet i Los Angeles å etterforske hva som egentlig skjedde da en kvinne ringte inn til nødnummeret 911 og sa at en mann gjorde henne vondt.

Ifølge nyhetsbyrået AP råder det fremdeles full uvisse om det var et fysisk angrep, og i så fall: Mot hvem.

 

Hendelsen skal ha funnet sted i det fornemme Hancock Park-nabolaget kort tid etter at Brown (19) og hans kjæreste Rihanna (20) ble sett sammen i all fred og fordragelighet på Grammy-vorspielet som plateprodusenten Clive Davis har hvert år.

 

Politiet mottok en 911-oppringning fra en kvinne som beskyldte Chris Brown for å «gjøre henne vondt». Myndighetene ønsker ikke å identifisere kvinnen, og grunngir det med konfidensialitet for ofre for familievold. De vil heller ikke offentliggjøre opptaket med nødoppringningen.

 

Brown forlot åstedet før politiet ankom, men meldte seg selv senere på kvelden på en politistasjon. Grammy-utdelingen foregikk uten ham og Rihanna. Hennes pressetalsmann ville ikke oppgi årsak til at hun meldte avbud. Heller ikke Browns representanter og advokat ville si noe om beskyldningene og arrestasjonen.

 

I den opprinnelige pressemeldingen fra politiet, offentliggjort 90 minutter før starten på Grammy-showet, sto det at kvinnen som kom med beskyldningene mot Brown hadde synlige skader. Offeret skal ifølge TMZ ha sagt at det var en diskusjon som utartet til å bli voldelig.

 

Men Brown er foreløpig ikke siktet for å ha fysisk skadd kvinnen, derimot for å ha truet henne, selv om Los Angeles-politiets talsmann Bridget Picket ikke utelukker at ytterligere siktelser kan bli tilføyd.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no